Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за накладки за 147 и още някой съвети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръка за накладки за 147 и още някой съвети

Здравейте,

Искам да сондирам мнение за предни и задни накладки за 147 1.6 120к.с. С какво карате вие, доволни ли сте, от къде купувате, на каки цени? До сега не съм сменял накладки, дори незнам дали съм с оригиналните и искам повече инфо.

Другия ми въпрос е:

Кака мога да си оправя механизма на пасажерската седалка, които отвяря задното място? Спря да работи при едно по ядосано връщане в изходна позиция. Сега лостчето се движи, но не освобождава седалката!

Благодаря Ви
    Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

За накладките - чети тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EB%E0%E4%EA%E8
    Има поне още 33 теми за накладките.

Comment

За накладки -анкета в Ланча :
      http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...711&highlight=

Аз лично съм с Пермафюз отпред и оригинални отзад-Доволен.
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

TRW отзад и отпред. Доста съм доволен. Цената за комплект е около 80 лева.
        147 '02 1.9 JTD

Comment

аз сложих вече, по препоръка на майстора Феродо Премиум отзад и отпред. Обаче честно казано не съм много доволен. Повече усилие ми коства да спирам, усещам че колата ако е по засилена и няма да спре. Вече съм минал 3000км и нагоре и все същото е.

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
            аз сложих вече, по препоръка на майстора Феродо Премиум отзад и отпред. Обаче честно казано не съм много доволен. Повече усилие ми коства да спирам, усещам че колата ако е по засилена и няма да спре. Вече съм минал 3000км и нагоре и все същото е.
            Това Премиум- FSB серията ли е ?

Comment

ами не мога да ти кажа, знам само че са Феродо Премиум. по високия клас уж на марката. бяха нещо от сорта на 90лв предни и 60 задни

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                Това Премиум- FSB серията ли е ?
                Да, и аз съм с тях. На студено не спират съвсем. Незнам от дисковете ли или от накалдките е това, но на студено ги няма никакви. След 3, 4 натискания или малко каране да загреят започват да спират доволно. Но мисля, че не са най-качествените накладки. Твърдички ми се струват.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Да, определено са твърди. При мен дори и след няколко натискания се втвърдяват, но не подобряват ефективността си

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Да, и аз съм с тях. На студено не спират съвсем. Незнам от дисковете ли или от накалдките е това, но на студено ги няма никакви. След 3, 4 натискания или малко каране да загреят започват да спират доволно. Но мисля, че не са най-качествените накладки. Твърдички ми се струват.
                    Предстои ми смяна и мислих точно такива да слагам и то на спортни дискове,ама вие тотално ме разубедихте.А на тази цена има доста други примамливи предложения на пазара...

Comment

може със спортни дискове да е по добре. мойте дискове са доста стари, може за това да е. но като цяло при покупката е "слагаш главата в торбата". човека който ми ги слага е със същите, каза, че е много доволен и м иги препоръча. но определено следващия път ще си купя по-евтин вариант

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                        може със спортни дискове да е по добре. мойте дискове са доста стари, може за това да е. но като цяло при покупката е "слагаш главата в торбата". човека който ми ги слага е със същите, каза, че е много доволен и м иги препоръча. но определено следващия път ще си купя по-евтин вариант
                        Аз съм със нови спортни дискове. Не е от дисковете Иначе моите оплаквания са само на студено. Първите 2, 3 спирания след тръгването. После няма грижи. Спира страшно. От 100 км заковава много бързо до 0-та. Но със сигурност има и по-добри накладки. Пак Феродо, но още по високи класове.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

TRW - и отпред и отзад. Слъпички са, ама пък перфектно спира и няма никакво свирене, независимо, че по всички закони трябва много отдавна да съм ги прегрял. На другата съм с феродо (по-скъпото), ама не струва. В смисъл, че при мойто каране за отрицателно време ги прегрях и сега е БДЖ.
                          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

EBC - сега и за черната ще взимам задни зелените че само тав съм с някакви ТРВ - нищо друго на тоя етап не мисля да ползвам.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              EBC - сега и за черната ще взимам задни зелените че само тав съм с някакви ТРВ - нищо друго на тоя етап не мисля да ползвам.....
                              За сефте ги чувам.От къде ги взимаш.

Comment

Working...
                              X